С’с лименке по главу измава ги пљачкаши (видео)

Сподели со своите пријатели

Снимка е од безбедносни камере у некој си бразилски град, а јасно може да се види дека продавачка е релативно храбра жена и обезбедување покрај њума би останало без работу.

Loading...

Сакасва овија двоиуца да гу пљачкав па си га добисва свое.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.