С’с играње на шипку победи на талент шоу (видео)

Сподели со своите пријатели

Пред некој д’н објавувасмо видео с’с Анастасију Соколову и ако сте га гледале знаете дека она е најбоља играчица на шипку. Ако не сте еве ви втора прилика да га напарвите тој.

Loading...

Иначе она учествува на „Ukraine got talent“ и освои победничко место. Стваро се работи за нешто што се дешавало у 2013 годину, али за овакви секси кадри и сцене никад не е касно да ги проследите и да уживате у њима.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.