Среќо не е тој за твоју килажу (видео)

Сподели со своите пријатели

Људи с’с поголему килажу не можев да правив исти работе како и послаби, ама овај буцка тој изгледа нејќе да га прифати, па упорно пробуе некои работе што не су за њума.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.