Среќа у овуј сообраќајну несреќу е што они преживесва (видео)

Сподели со своите пријатели

Знаете дека људи знаев да возив брзо, а да не су ни каскадери, ни професионални возачи, ама овија професионалци гу зезнасва работу, све ги идеше добро у трку ама некако терен ги зезна и се гадно превртесва. Среќа е што су живи и здрави искочиле од све овој.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.