Срцето на корисник на кокаин е трипати поголемо од нормала (видео)

Сподели со своите пријатели

Кога срцето на човекот се вади надвор од телото, тоа може да чука уште една минута, тврдат лекарите. Но, срцето на лице – корисник на кокаин, може да чука цели 25 минути.

Loading...

Видеото постирано на Јутјуб (кое не е пријатно за гледање), покажува како срцето нараснува трипати повеќе поради користење на тешка дрога – кокаин. Срцето било извадено од корисник на кокаин повеќе од десет години. Неговото срце чукало уште 15 минути откако било отстрането од организмот

Снимениот материјал бил користен за научни цели.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.