Спортско свето тројство: Топка, еластично тело и гимнастика (видео)

Сподели со своите пријатели

Некој нека ву каже на цуру дека овој не е могуќе, гласи наслов на видео постирано на канал Јутјуб, на кое бугарска гимнастичарка Бојанка Ангелова само докажује дека човечки род може да биде совршен, под услов, на пут до совршенство да уложиш максималан труд и енергију.

Loading...

На прв видео запис е прикажан наступ у 2008 у класу јуниори (12 милиони прегледи), а еве како она вежба само две године покасно.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.