Спас за мрзљиви домаќице: Кревет што сам се мести (видео)

Сподели со своите пријатели

Углавном су жене тија што су задужени да ги местив кревети по дома с’га к’д е лето можда и не е толко напорно с’с оглед на тој дека е топло и скоро сви спиев (полу)голи, али зимуска к’д ќе се натоварите с’с куп ќебиња знае да биде проблем.

Епа овој е паметан кревет што има такву способност да се намести сам и он е с’н за много жене, а на кој принцип фунцкионира погледнете сами.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.