Спас за мал стан е ротирачки мебел со двојна намена (видео)

Сподели со своите пријатели

Да се живее во мал животен простор, а притоа да се има желба внатре да се внесе мебел за секоја намена е помалку тешко изводлива идеја. Малите станови и соби нудат комфор, но не и доволно простор за живеење ако внатре има големи маси, широки комоди и гарнитури за седење за повеќе луѓе.

Loading...

За да го решите и тој проблем, можеби е вредно да го погледнете видеото со совети за тоа како да почнете да правите ротирачки мебел со двојна или тројна намена, како внатрешниот простор би бил рационално искористен, и во една соба да добиете и дневна, но и спална соба, и останати предлози изработени до мајстори на внатрешниот дизајн.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.