Сообраќајка што се преживуе само с’с луду среќу (видео)

Сподели со своите пријатели

Од овакви сообраќајке се диза коса на главу, а другари за чисту среќу су преживеле, е’дн од њима бија летва пијан и не му е ништо, а друг с’с л’сни повреде завршија у болницу.

И ако мислите дека и даље среќа не постои погледнете га видео два пута.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.