07.12.2016 15:27

Сообраќајан шоу: Како изгледа најлизгава улица у свет? (видео)


Ако не знаете како изгледа прав зимски карамбол по заледени улицу, еве прилика да видите и такво сообраќајно лудило. Видео снимка е направена у Монтреал на некоју заледену раскрсницу куде се судриле доста возила.

 


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments