Сообраќајац одлете у ваздух, а он позади решетке (видео)

Сподели со своите пријатели

Од Кину ни доваѓа малце морбидна снимка на коју се гледа дека и тамо има будалинке с’с големи фалинке. Имено, док сообраќајна полиција вршеше контролу, на некога очигледно му се брзало да ги превари, за да не насетив колко е пијан па да га одерев.

Он одлучи да избега, а при тој удри сообраќајца. Могаја е само да си плати казну за што е возија пијан, наместо с’га да одговара за обид за убиство на службено лице при вршење должност.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.