Социјалан ексепримент: Би ли украле 100 долара од хуманитарну организацију? (видео)

Сподели со своите пријатели

Работи се за експеримент што га прави дечко за да види колко људи у општество су покварени или не су. Он ќе ги замоли људи да останев сами с’с паре да ги причував док он иде до WC да си обави потербу, а у меѓу време доваѓа другар му и дава 100 долара.

Loading...

Погледнете га видео и ќе видите како ќе реагирав људи и што ќе правив с’с паре.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.