Со помош на фен – од црна, бананата ја направи свежа (видео)

Сподели со своите пријатели

Бананите се многу здрави и омилено овошје кај голем број на луѓе. Меѓутоа, тие многу бргу го менуваа својот прв свеж изглед и поцрнуваат.

Loading...

Тоа сепак се случува само на надворешната страна, а од внатре се уште може да се јаде без разлика на надворешната боја.

Овој човек ќе ви покаже како со едноставен трик бананата да ја вратите во првобитна состојба, со свеж изглед…


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.