С’н за сваку (не)домаќицу е куче што знае да пере аљишта (видео)

Сподели со своите пријатели

Постои и тој куче што активно е укључено у цел процес на прање аљишта по куќу и обожава да гу врши туј работу с’с свои газде, кои не ни с’нувале дека има такви способности к’д се решиле да га посвоив.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.