СМС порука: К’д сви ти викав дека си курва, а ти си уствари феномен (фото)

Сподели со своите пријатели

Е такој да се знае, феномен е, а некако што лаев сви.

Loading...

sms-dana-fenomen-ili-kurva


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.