Смрдљиви ноге на газду знаев да бутнев у несвест (видео)

Сподели со своите пријатели

Знаев да смрдив чарапе на мушки па тој е ненормално. Не само чарапе додуше ноге смрдив прво, па после се усмрдив чарапе, али све тој иде ланчано, па такој овај јадна мачка што само сакаше да се игра с’с ноге на газду падна у несвест од јаку смрдљаву.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.