Слике што зборови не можев да ги опишев (фото)

Сподели со своите пријатели

Постоив много чудни работе што се дешавав у свет и поенак едноставно тој мора да га прифатимо. Ипак, постоив и моменти к’д ќе видите нешто толко чудно и бизарно што мора да зборите за њега.

Ќе се прашате зар може да постоив такви људи или моменти, ама одговор нема да добиете, едноставно ќе мора да га прифатите тој дека не су сви људи на овј свет исти, а доказ су фотке што следив.

Човек си замотаја питона около руку, ваљда некој тип на накит…

Такси меѓу животни

Замрзната вода е висока пет метра, ама што тражи он врз њума?

Место кацигу на главу ставиш аквариум

Сви правив фамилијарно стебло, а он стебло на кондоми

Гужва нешто по дома

Што ли правив овија столице меѓу зграде????

И после деца биле безобразни

Чудна некоја маска с’с кокошку и вештачки пениси

Дома много ми галамив

Настава на воду

Надамо се дека доле има базен или некој душек

Што прави ракија куде мајстори


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.