Слепото момче со прекрасна изведба на шоуто ”Пинкове звезде” (видео)

Сподели со своите пријатели

Секоја чест.

Loading...

Извонредниот Илија Давидовиќ, слепото момче од Чачак, Р. Србија, повторно ја воодушеви и публиката и жирото на шоуто ”Пинкове звезде”, со прекрасната изведба на песната ”Без тебе је горко вино”, од изведувачот Душко Кулиш.

Младото момче се избори за понатамошен пласман, а жирото беше фасцинирано од неговата интерпретација.

Слушнете…

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *