Слабо англискиот, а?

Сподели со своите пријатели

Овај слика га преплави интернет од ичера навамо па мораше и ми да гу објавимо. Такој ми од пред некој д’н ако не сте знале имамо си Министерство за џус.

Loading...

Кој знае при толко палме и споменици можда ќе насадив и по некои помаранџе па ќе прави држава сокче. Сигурно е овој дел од кампању за привлачање странски капитал. Ќе прочитав Министерство за џус и одма ќе улегнев да се освежив и т’г ќе бидне ама ми улегнасмо да се освежимо, не е важно дај к’д сте веќ туј инвестирајте, нема врска што смо Министерство за правду и онакој надвор не пишуе такој.

За сви онија што и даље не гу сфаќав поенту, напишано е Ministry of Juice што буквално значи Министерство за џус, а правилно е Ministry of justice.

11817240_10200794448139259_2431304794109347377_n


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.