Скриени камере од људи правив идиоти (видео)

Сподели со своите пријатели

Латвиска ТВ екипа преко видео запис, на много добар начин га опишуе понижување низ кое проваѓав случајно одбрани људи, само за да проект на скриену камеру добие на поголему гледаност.

Loading...

Поранешни скриени камере и овој што се снима у последњи године, нималко не е смешно, и често за поголему атракцију, народ на улице е третиран како класично магаре.

Можда е дојдено време к’д никој више нема смисал за хумор наспроти терање сеир на најдрзак начин.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.