Скриена камера за слатки сништа (видео)

Сподели со своите пријатели

Скриени камере у последњо време не личив на ништо. Не да не су смешни, него уопште не су смешни. Напротив, претворисва се у насилство, вадење од памет, и много крв и исечени тела.

Loading...

Еве што е последњо направено.

Девојче дух шета сас лутку и вришти.

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *