Скара се с’с беќара ву, па од инат се соблече гола на сред улицу (видео)

Сподели со своите пријатели

Скарале се па она на сред улицу се соблече гола. Стриптиз беше бесплатан за сви случајни пролазници, а како се е бивши дечко осеќаја можемо само да замислимо.

Loading...

Не е јасно што е сакала да постигне с’с изведување стриптиз, али видео брзо се рашири по интернет.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.