Шваљер цел ноќ дремаја на прозор, затој што муж не се најавија дека се враќа (видео)

Сподели со своите пријатели

Настан се дешава у Кину, али тој и не е толко битно. Интересна ствар е што љубавници, т.е. нашински шваљери морав да бидев спремни увек да преземев ненормалан ризик, затој што еве како у овј случај муж може некад да се врати дома пред време и беља работа, у туј гужву и брзање не знаете што па ќе излетите преко прозор и како њега ќе висите цел ноќ на прозор.

Loading...

Да биде све потрагично и сви да дознаев за овој, глупача што га варала мужа штом га испрати сабајле на работу вртела на пожарникари да дојдев да га спасуев јаднога шваљера.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.