Што татко ќе беше овој? (видео)

Сподели со своите пријатели

За да га научи да биде муж, татко на своега 4 -годишњога сина му дава да пие пиво и да пуши цигаре. Пред да повлече ед’н дим, некој од присутни на масу, још и додава: ”Овакој се биднуе муж”.

Loading...

Откако е поставено видео на Фејсбук, група граѓани од Шпанију су у потрагу по неодговорнога татка, а според инфо на Youtube, татко е веќ осомничен од полицију.

 

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.