Што се деси с’с вашу фризуру, ако гу измиете косу с’с кока колу (видео)

Сподели со своите пријатели

Овој е на некој начин за некога интересно, за некога бизарно, бескорисно или генијално ви одлучете сами.

Loading...

Она има теорију дека ако косу гу измие с’с кока колу ќе добие преубави локне и дека ќе добие нову структуру и густину на косу.

У почетак све изгледа залепено и замрсено, а како изгледа после погледнете у видео.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.