Што се деси к’д војник ќе га праша Путина за селфи? (видео)

Сподели со своите пријатели

Путин ги посетија најмлади војници у Москву и они биле много узбудени што по т’ј повод имало и групно сликање с’с Путина.

Ама само едн војник имаја довољно храброст да га праша Путина за селфи и он нормално на изненадување на сви прифатија и кажаја дека му е задовољство. Видео од правење селфи е хит на интернет, а војник ѕвезда на социјални мреже.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.