Што се деси к’д слепо ву веруеш на навигацију? (фото)

Сподели со своите пријатели

Навигација е доста корисна работа, али некад знае да зезне такој да не се опуштајте первише с’с њума и нормално к’д видите дека не ве води тамо куде што може да пројдете не се главете како воија Италијани што се заглавиле у Хрватску у сокаче у кое може да пројде само точак.

13882525_910654119046282_7684635162592910136_n 13920930_910654085712952_4830011001162625977_n 13882447_910654089046285_9050961856249058111_n

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.