Што се деси к’д на професорку ву пукне кошуља на сред час? (видео)

Сподели со своите пријатели

Нормално и очекувано к’д на младу и сисату професорку ву се деси овакво нешто дека мушки дел од ученици ќе реагирав овакој, а богами и ви би реагирале такој некако.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.