Што се деси к’д ќе запалите Nokia 3310? (видео)

Сподели со своите пријатели

Нема потреба да ви објаснуемо што се дешава к’д ќе га запалите овј телефон. Слободно разгледајте га видео и ќе ви биде јасно.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.