Што се деси к’д имате страшно добар телевизор? (видео)

Сподели со своите пријатели

„LG“ компанија сакала да направи малце поразличну рекламу од обично за коју ќе збори цел свет и може да се каже дека тој им пошло од руку, с’с оглед на факт дека скоро 20 милиони прегледи имав на исту.

Они ги снимале интервјуа за работу, на кои у даден момент на телевизор у позадину била пуштана снимка од пад на авион и нормално они реагирав малце панично, ама ипак е у прашање добар телевизор.

Како изгледа една од најгледани рекламе у задњи неколко д’на нема да дознаете ако и ви не гу изгледате, затој бидете у ток.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.