Што се дешава к’д заспиеш у школу?

Сподели со своите пријатели

Ученик да заспие на час не е ништо чудно. Тој га има свугде, али нема свугде професори што реагирав овакој. Почнасва другари да га дирав, да га шкртав, боцкав, гаѓав и професор се наљути што ги тој одвлача пажњу па погледнете што ги направи.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.