Што покушава чичко булдожер уствари? (видео)

Сподели со своите пријатели

Не е јасно што покушаваше багериста да направи, али сруши га објект како кула од карте, а покрај тој страда и некое авто што се нашло на погрешно место у погрешно време.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.