Што можев да ти направив пијани мајстори, никој друг не може (галерија)

Сподели со своите пријатели

Факт е дека к’д ќе ги погледнете слике у галерију, одма ќе се прашате какви бесва овија идиоти од мајстори?

Loading...

Епа, овој може и на вас да ви се деси, посебно ако на мајстора пред кафе му дадете ракију, а после кафе и по некое пиво, па после мајстор ќе биде не само дипломиран социолог, политиколог и експерт за спорт, он ќе биде све, освен способан да гу заврши своју работу.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.