Што мислите: Колко идиоти су потребни да наљутив еднога бика? (видео)

Сподели со своите пријатели

Дали су тачни овија људи тој е много дискутабилна тема, ама едно знаемо дека ако сакаш да добиеш озбиљни повреде одма га наљути бика. Ама пошто он не се љути толко едноставно, наљутисва га повише идиоти, па он им се освети.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.