Што мислите, како реагирав Руси на лезбо пар на улицу? (видео)

Сподели со своите пријатели

Русија е држава позната по анти – геј политику и често, мушки геј парови завршив како малтретирани и тепани на улицу, што и можеше да се види од социјалан експеримент направен пред некое време.

Loading...

Реакција па на лезбо пар е тотално спротивна од негативно. Добаци по некој туј и тамо злобан коментар, ама, претежно, мушка популација е воодушевена сас глетку, да се целивав две млади девојке на улицу у Москву.

Не треба да не чуди, нели?


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.