Skip to content

Што ќе направите ако бездомник ви понуди пари? (видео)

Сподели со своите пријатели

Ова прашање го постави забавувачот Јусеф Салех Ерекат кој се престори во бездомник, и откри дека многу луѓе на таквата понуда не реагираат нималку пристојно. За својот експеримент, Ерекат вели дека целта му била да открие колку од случајните минувачи ќе дадат наместо да земат пари.

Loading...

Тој всушност сакал да докаже како се чувствуваат луѓето кога некој ќе ги смести во пониска класа од онаа во која припаѓаат.

Накрај признава дека не очекувал вакви резултати.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Основано од: Кумановски Муабети ДООЕЛ Куманово (2013-2020)  

Услови за преземање содржини

Надворешните линкови преку маркетинг платформите MGID i AdNow се одговорност на самиот огласувач, и порталот Кумановски Муабети не сноси никаква одговорност за пласираните информации.