Што к’д се деси секс у читалну? (видео)

Сподели со своите пријатели

Пранкстер Џош Палер решија да направи добар штос на едно много помирно место, т.е у читалну на факултет.

Loading...

За да ги зезне, он се обрати на неколко присутни студенти да му га причував лап топ док е он у тоалет, а од тамо преко даљински, реши малце да ги зеза, прикажувајќи им порно сајтови.

И онда се јавља паника.

Демек не виделе порно сајт, па у библиотеку почне да се дешава циркус.

 

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.