Што би направиле ако пронајдете нечиј паричник? (видео)

Сподели со своите пријатели

Луѓето не реагираат исто кога на пат ќе пронајдат нечиј паричник. Некои луѓе се чесни, па даваат знак за пронајдените пари и документи, додека некои се дрзнуваат да го земат она што не им припаѓа.

Loading...

Реакциите на луѓето се различни.

Парите како платежно средство се најчест плен кој побудува обид за несовесност.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.