Што бебе ќе беше овој? (видео)

Сподели со своите пријатели

 

Loading...

И док се бебиња лигавив и плачев, некои бебиња немав време за губење и почнев да вежбав још од мали ноге.

Бебе снимено како прави чучњеви е дефинитивно едно од ретки бебиња кои поседуев невероватну силу за своју возраст.

Погледните што прави:

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *