Што ако некоја ти каже дека спие сас беќара ти? (видео)

Сподели со своите пријатели

Социјалан експеримент у Америку покажује дека некои цуре на изјаву дека спие сас дечка на некои цуре, и не предизвикује некое посебно внимание.

Loading...

Само една цура која беше жртва на социјалан тест, накрај признава дека замалко ќе гу стрефило срце.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.