Штипски Казанова и секс совети за 2016 (видео)

Сподели со своите пријатели

Прво ву кажеш дека е најубава, па гу почастиш пијачку, па после оно – ово, и ако не “рита”, враќаш гу ваљда дома куде мајку ву, или не?

Уосталом, да не парафразирамо… Да слушнемо што има да ни каже штипски Казанова.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.