ШОКАНТНО ВИДЕО: Ја стави ногата во дупка – нема да верувате што извадил од земја

Сподели со своите пријатели

Колку и да сте храбти, веројатно не би го направиле ова што го направи овој човек! Тој ја ставил својата нога во голема дупка во земја, а она што се случило подоцна е навистина неверојатно.

Loading...

Голема анаконда се наоѓала во дупката од која тој ја извлече. Змијата му ја проголтала неговата нога до колена, а потоа со помош на двајца луѓе ја извлече змијата од земјата.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.