ШОКАНТНО! Бил Гејтс: Со новите вакцини ќе го намалиме бројот на населението (Видео)

Сподели со своите пријатели

Ако направиме добра работа со новите вакцини со реформите во здравствениот систем и здравствените установи бројката на населението би можеле да ја намалиме за некаде околу 15% – изјави Бил Гејтс.

Loading...

 

Изјавата на најбогатиот човек на планетата шокираше многумина и ги натера луѓето некои теории на заговор да ги сфатат сериозно. Зборувајќи за лошата страна на нашата планета, Гејт даде осврт на бројот на луѓе кои живеат на Земјата.

– На планетата моментално има околу 6,8 милијарди луѓе. И таа бројка наскоро би можела да достигне 9 милијарди жители. Но, ако направиме добра работа со новите вакцини, со реформи во здравствениот систем и здравствените институции за репродукција, бројот би можеле да го намалиме за околу 15% – изјави Бил Гејт пред бројната публика на трибината за животна средина организирана од ТЕД.

Да постои некаков таен план за депопулација која „елитата“ има намера да ја спроведе пишуваа и бројни теоретичари на завери, но по оваа изјава која можете и самите да ја преслушате, можеби нема толку лесно да ги отфрлите тврдењата на „лудите теоретичари на завери“.

 

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.