Шест типови на колешке кои би ги муваја на факултет (видео)

Сподели со своите пријатели

Ако доваѓаш од унутрашњност на државу, и останеш у Скопје за да завршиш факултет за што покасно или порано ќе се покаеш, овој су шест типа на колешке на кои може да наидеш у тек на студије.

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.