ШАНГАЈ ВО БОРБА СО КОВИДОТ: Вирусот се шири и надвор од карантинската зона

Властите во Шангај денеска соопштија дека засега остануваат цврсти ограничувања за Ковид 19, дури и во окрузите кои успеале да го доведат бројот на нови инфекции на нула бидејќи вирусот повторно се шири надвор од карантинските зони. Loading… Градските власти регистрирале 15.861 нови асимптоматски случаи и 2.634 симптоматски случаи.   … Continue reading ШАНГАЈ ВО БОРБА СО КОВИДОТ: Вирусот се шири и надвор од карантинската зонаПрочитај повеќе