Шангај се враќа во нормала: Продавниците се отвораат, а сообраќајот се нормализира

Шангај утре ќе премине во нова фаза на контрола на епидемијата на Ковид-19, која вклучува постепено нормализирање на животот, а властите ќе дозволат трговските центри и продавниците повторно да се отворат и луѓето во областите со „низок ризик“ да се вратат на работа. соопштија градските власти. Loading… Железничкиот сообраќај исто … Continue reading Шангај се враќа во нормала: Продавниците се отвораат, а сообраќајот се нормализираПрочитај повеќе