Шампион вози точак по јуже на висину од 2.700 метра (видео)

Сподели со своите пријатели

К’д е у прашање освајање на титулу Белгијанац Кен Били е махер. Он победија четири пута у Светски шампионат на Меѓународан велосипедски сојуз, али сакаја да отиде и корак даље, па такој он одлучија да вози точак по јуже дугачко 18 метра и тој на висину од 2.700 метра.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.