Северна Кореја: Ким Џонг Ун не иде у WC, он „согоруе“ од унутра

Сподели со своите пријатели

Сви знаев дека у Северну Кореју влада невидена диктатура, и дека тамо нема излаз-улаз, ама можда не знаете дека он за Корејци е светац и дека ги е мозак исперен тоталка.

Loading...

Такој они мислив дека Ким Џонг Ил, татко на овога будалинку што е сга, га измислија хамбургер, а една од најголеми глупости е дека он никад не врши голему нужду, он „сагорева“ од унутра и све тој га претвара у еергију (ако сте га гледале филм „Интервју“ ќе ви биде јасно, ако не сте га много сте пропуштиле).

Освен тој на листу е и приказна дека Американци су много сиромашни, па морав да едев снег за да преживив и верувале или не све овој га они гледав на телевизор.

Исто такој народ е убеден дека Јужна Кореја држи наоружани војници на целу границу и дека утепуе свакога кој сака да гу пројде, а истина е дека тој га прави војска на Северну Кореју.

Он е господ, он е совершенство, он е будалинка у тоталитаризам.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.