Selfie from Hell – хорор филм од два минута што ќе ви извади памет (видео)

Сподели со своите пријатели

Викав не било страшно да гледаш хорор филм дома сам, страшно било к’д знаеш дека си сам дома и некој да ти каже наздравје к’д ќе кивнеш.

Loading...

Ама страшно е и к’д ќе правиш селфи, а на слику излети некој, к’д се окренеш хм… нема никој, или ипак има?


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.