16.08.2019 09:13

Се зборуваше дека „Југо“ а нејлошиот автомобил, но по оваа снимка ќе го смените мислењето (ВИДЕО)


Автомобил кој во некогашна Југославија се произведуваше во Крагуевац долго важеше за најлош во светот.

Трошеше многу, беше небезбеден на патиштата, но еве зошто тоа не мора да биде точно.

loading...

На снимка објавена на социјалните мрежи автомобил од марката „Југо“ шлепа расипано БМВ.


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments